close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Duravent® XL beszédszelepes kanül

2 db belső kanüllel
Duravent® XL rostázott légcsőkanül 2 db. belső kanüllel. Az egyik belső kanül fenesztrált és egy szilikon beszédszelep található rajta. Ezt a belső kanült behelyezve a felhasználó képes beszélni a kanül nyílásának lefogása nélkül is, mert a beszédszelepen csak egy (belélegzés) irányban tud átjutni a levegő. A másik belső kanül 15 mm-es UNI csatlakozóval rendelkezik és nem fenesztrált. A Duravent® XL légcsőkanül csomagolásában található továbbá egy kanültartó pánt és egy a kanülök tárolására alkalmas műanyag doboz. Ez a változat extrahosszú, speciálisan az olyan betegek számára készül, akiknek a hagyományos kanülhosszúság az anatómiai adottságaik következtében nem felel meg.

 

Cikkszám: 21272
Méretek 5-13
A doboz tartalma:
1 db. Duravent XL rostázott kanül
1 db. XL belső kanül, Combiphon műanyag szeleppel
1 db. XL belső kanül, UNI véggel
1 db. kanültartó pánt
1 db. tárolódoboz
1 db. használati utasítás

 

Gyártó: Andreas Fahl Medizintechnik - Vertrieb GmbH
August-Horch str. 4a
51149 Köln
Németország
Tel.: 02203-2980-0
Web: www.fahl.de


A 2006. évi XCVIII. Rendelet 17. §. 4. pontja értelmében: Tilos a gyógyszertárból kizárólag orvosi vényre kiadható vagy társadalombiztosítási támogatásba befogadott gyógyszerek, tápszerek, továbbá a társadalombiztosítási támogatással rendelhető gyógyászati segédeszközök reklámozása.
Az itt található termékinformációk a 2006. évi XCVIII. Rendelet 17. §. 4a. pontjaalapján megegyeznek a 21/A. § szerinti katalógusban szereplő adattartalommal.
A termékről bővebb információt az OEP Online Segédeszköz Jegyzékében (SEJK) talál.

67 085 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről